Umělecká a produkční agentura ADN

David Němeček

A.M.Úlet

folk-rock s prvky blues, jazzu i folklóru

A.M.Úlet - tato hudební formace fungující od roku 1994 hraje autorskou muzičku, kterou trefně nazvala dřevěný rock s přesahem od folku po blues až poprock. Během existence vystoupila na mnoha hudebních festivalech nejen v Česku, ale také v zahraničí (Polsku, Slovensku, Chorvatsku, Francii, Anglii i Turecku….). Z hudebních soutěží si přivezla za svou netradiční hudbu mnoho ocenění.
V roce 2013 a 2015 odehrála úspěšná turné se skupinou JARRET a můžete je v současnosti vidět na mnoha prestižních hudebních akcích.

A.M.Úlet je kapelou tisíce tváří, od akustické verze od vernisáží, komorních akcí po verzi Nahlas, kde se publikum tančí a vrtí v rytmu jeho chytlavé muziky s pěknými texty z pera kapelníka Janka Adamce. 
V roce 2013 vydává ve spolupráci s Českým rozhlasem Olomouc výběrové CD Country folk aréna – to nejlepší ze Střední Moravy mapující hudební scénu okolí Olomouce.

A.M.Úlet – Adamců Múzický Úlet jako spolek:
dramaturgicky se podílí na festivalech a přehlídkách spíše regionálního charakteru, kde dává příležitost vidět a slyšet méně známé kapely z celé ČR. Můžeme jmenovat akce:
COUNTRY OPEN Štěpánov, KALFEST Břidličná, Krok in FEST Velká Bystřice, Babí léto s Charitou Zábřeh, Projekt struny za mřížemi – koncerty pro odsouzené, Moravičanské Country odpoledne, Festival pod Přítluckou věží, Rock in Litovel, Adventně-vánoční chrámové koncerty a akce Mikroregionu Mohelnicko a mnoho dalších.

A.M.Úlet hraje v akustické verzi:
Janek Adamec - akustické kytary, kapelník
Blanka Adamcová - klasické a elektrické housle
Jan Dobiáš – 5 strunná baskytara

V sestavě NAHLAS:
Peter Diviš – elektrická kytara
Jarda Kuba – klávesy
Aleš Budulínek Rozsypal - bicí

Diskografie:
1996 A.M.Úlet - Bez bubnů a bez trumpet
1999 A.M.Úlet - Kamkoli
2007 A.M.Úlet - Meziproudy (maxisingl)
2008 Madalen - Na barvách…. (7 písní z dílny A.M.Úletu)
2011 Silvie Forsyth a A.M.Úlet – Forget-Me-Not
2012 A.M.Úlet – Malé Velikosti
2013 Country Folk Arena – aneb to nejlepší ze střední Moravy (sampler 6 kapel)

Více informací najdete na:
www.amulet.ic.cz
www.bandzone.cz/amulet


zpět
Logo

© 2012 Agentura ADN
All rights reserved

Created by Grafik-Art.cz